Amiben tudok segíteni:

SEO szolgáltatásaim

Az alábbi SEO feladatok kapcsán fordulj hozzám bátran segítségért:

SEO audit

Bővebben

A SEO audit (vagy SEO elemzés) a keresőoptimalizálás egyik fontos munkafolyamata, melynek során az a cél, hogy feltárjuk weboldalad azon tipikus hibáit, amelyek meggátolják, hogy az jól szerepeljen a Google és más keresőkben.

Az audit lépései:

1. Projektindító konzultáció

2. Tartalmi (on-page) elemzés

3. Technikai elemzés

4. Linképítési lehetőségek feltárása

Havidíjas keresőoptimalizálás

Bővebben

Amennyiben a legtöbb eredményt hozó lehetőséget keresed, akkor a havidíjas keresőoptimalizálás szolgáltatás keretein belül minden, a témához kapcsolódó feladatban segítségedre leszek, hogy céges honlapod minél gyorsabban fejlődjön és hosszú távon is hozzon Neked stabil, kiszámítható és ingyenes forgalmat a Google keresőből. A havi igényelt munkaóra mennyisége rugalmasan alakítható attól függően, pontosan milyen segítségre van szükséged, és hogy az reálisan mennyi idő alatt érhető el.

Wordpress keresőoptimalizálás

Bővebben

A WordPress keretrendszere kiváló lehetőséget biztosít ahhoz, hogy számodra fontos kulcsszavakra top pozíciókban tudj megjelenni a Google keresőben. Fontos azonban tudnod, hogy egy Yoast/Rank Math plugin feltelepítésével még nem lesz keresőoptimalizált a honlapod, hiszen a szoftver nem tudja, hogy Te milyen kulcsszavakra szeretnél jó pozíciót elérni. 

Jómagam 5 éve dolgozom WordPress keretrendszerben: az ügyfeleimé mellett mindkét saját honlapom is ebben a keretrendszerben készült. Számos projekttel a hátam mögött úgy gondolom tehát, hogy A-tól Z-ig ismerem a tartalomkezelő lehetőségeit és buktatóit, így biztos lehetsz abban, hogy hatékony segítséget nyújthatok a Te honlapod számára is!

SEO tanácsadás

Bővebben

SEO tanácsadás keretein belül segítek Neked azon kérdéseid megválaszolásában, amelyek jelenleg is gátolják weboldalad jó helyezéseinek elérését a Google keresőben. A tanácsadás lépései hasonlóak lehetnek a SEO audit lépéseihez, azzal a különbséggel, hogy míg az audit teljes honlap vizsgálatot tartalmaz, addig a tanácsadás keretein belül egy konkrét probléma lehetséges okait vizsgáljuk és járjuk körül.

SEO tanácsadás >>

Webáruház keresőoptimalizálás

Bővebben

Amennyiben Unas, Shoprenter vagy WooCommerce webáruházad organikus forgalmát szeretnéd felpörgetni, fordulj hozzám bizalommal, hiszen nagy tapasztalattal rendelkezem a fenti rendszerek kezelésében.

Mivel azonban a keresőoptimalizálás lépései minden weboldalon ugyanazok, így a felsorolt rendszerektől eltérő, vagy egyedi fejlesztésű webáruház optimalizálása esetén is kereshetsz, és egy ingyenes projektindító konzultáció keretein belül megnézzük, hogyan tudnánk a Te rendszered fejlesztésén is együtt dolgozni!

SEO szövegírás

Bővebben

Nem kérdés, hogy akár webáruházad, akár szolgáltatói oldalad van, a látogatóid jelentős része nem feltétlenül vásárlási céllal keres a témádban. Fontos, hogy tudd azonosítani azokat a kereséseket, amelyek a vásárlási fázisnál jóval korábban megfogalmazódnak a célcsoportod fejében, és legyen ezekre is minőségi, releváns tartalmad, ami tovább tereli a felhasználókat a vásárlás felé. SEO szövegírás szolgáltatásomnál számíthatsz rám ezen kulcsszavak lekutatásában, illetve abban, hogy az általad megírt szakmai cikkedet úgy alakítsam át, hogy azt a célcsoportod mellett a Google is “szeresse” és a találati listán előkelő pozícióba juttassa.

Amennyiben viszont a szolgáltatások helyett inkább átfogó ismereteket olvasnál a témakörben, ajánlom számodra a keresőoptimalizálás alapjait bemutató szakmai cikket, amelyben mindent megtalálsz, ami kezdőként fontos lehet számodra!

Vágjunk bele!

Szeretnél Te is stabil, ingyenes forgalmat a keresőből? Akkor vedd fel velem a kapcsolatot!