Rólam

Schaffer Gábor – SEO szakértő

Ezen az oldalon egy rövid bemutatkozást találsz rólam, valamint összefoglalást az eddigi szakmai életutammal kapcsolatban.

Laptop Search Console adatokkal

Bemutatkozás

Schaffer Gábor vagyok, online marketing kivitelező, SEO szakértő. 1988. október 11-én születtem Budapesten.

Végzettségemet tekintve büszkén mondhatom, hogy háromszoros közgazdász vagyok, és a marketing szakma a szenvedélyem.

Az érettségit követően turizmus-vendéglátás alapszakon végeztem a Kodolányi János Főiskolán, majd tanulmányaimat a Szent István Egyetemen folytattam marketing mesterszakon. Mivel az egyetemi éveim alatt a szállodaiparban dolgoztam, és vezetői pozíciómban minél több tudásra akartam szert tenni, 2019-ben turizmus-menedzsment mesterdiplomát is szereztem a Budapesti Gazdasági Egyetemen, ahol 2020-tól óraadó tanárként is dolgozom, szállodai online marketinget, illetve marketing-menedzsmentet oktatva alap- és mesterképzéses hallgatók számára.

Schaffer Gábor

A szállodai munka mellett azonban világéletemben úgy éreztem, hogy online marketinggel szeretnék a jövőben hivatásszerűen foglalkozni.

Az igazi áttörést a 2018-as év hozta meg számomra, amikor is a korábbi évek elméleti tudását a gyakorlatba is sikerült átültetnem, és vállalkozóként először szállodáknak végezhettem teljes körű online marketing kivitelezést.

A 2020-as koronavírus járvány kirobbanása azonban keresztül húzta korábbi számításaimat, hiszen az ügyfelek nagy része bezárásra kényszerült, mely természetesen maga után vonta azt is, hogy az én munkámra sem volt ez időben szükség.

Nem voltam elkeseredett, hiszen tudtam, hogy a megváltozott körülményeknek köszönhetően az online marketing piaca óriási robbanás előtt áll, így a “holtidőszakot” arra szántam, hogy stabilan felépíthessem első igazi vállalkozásomat, ahol immáron már nem csak a turisztikai szektorra, hanem a hazai vállalkozókra szerettem volna koncentrálni.

Ennek eredményeképpen született meg az első, teljes körű online marketing kivitelezés témában készült honlapom, a wpsprint.hu, amely eredetileg full-funnel kivitelezést kínált a potenciális ügyfelek számára a honlapkészítéstől kezdve a keresőmarketingen át az intelligens felugró ablak rendszerekig bezárólag.

Nagyon büszke vagyok arra, hogy ezt a vállalkozásomat szinte egyáltalán nem kellett soha sem hirdetnem, és új ügyfeleim mind a mai napig is elsődlegesen ajánlás útján érkeznek hozzám.

A nagy sikerek és az első másfél-két év tapasztalatai alapján azonban rájöttem, hogy az online marketing területén belül a fizetett PPC hirdetések és a keresőoptimalizálás területei (együttesen: keresőmarketing) azok, amelyek kivitelezését a legjobban élvezem és amelyekben a legtöbb szakmai tapasztalattal rendelkezem, így 2022 nyarán elindítottam a seomania.hu honlapomat is, amely a fenti két területből immáron kizárólag a keresőoptimalizálásra koncentrál.

Célom, hogy amennyiben seo szakértő segítségére lenne szükséged, és hozzám fordulsz a témában, olyan támogatást nyújthassak számodra is, amellyel termékeid/szolgáltatásaid könnyebben látatóvá válhatnak ügyfeleid számára, és hogy profi keresőoptimalizálással a Te honlapod is a találati lista élére kerülhessen!

Általános kérdéseid esetén bátran fordulj hozzám a kapcsolat oldalon található űrlap kitöltésével, illetve telefonon is állok rendelkezésedre munkanapokon 8-16 óra között.

A jövőbeli sikeres együttműködésben bízva üdvözlettel,

Schaffer Gábor aláírás

Schaffer Gábor – SEO szakértő

Vágjunk bele!

Szeretnél Te is stabil, ingyenes forgalmat a keresőből? Akkor vedd fel velem a kapcsolatot!